OM MIG...

VELKOMMEN TIL BLOGGEN

Først vil jeg gerne sige stort tak, fordi du kigger forbi. Jeg er meget taknemmelig for, at du tager dig til tid at følge med og læse mine indlæg.

Jeg håber, at jeg kan være med til at inspirere dig eller blot give dig et smil på læben med nogle af mine vendinger.

LIDT OM MIG

Jeg er 31 år og bor pt. i Surabaya, Indonesien med min dejlige kæreste, hvor vi lever som Expats. Før vi flyttede, boede vi i København tæt på strand og byen. Jeg elsker København, dens mangfolkelighed og alle dens muligheder. Jeg er selv vokset op i Thy (i Nordvest Jylland), hvor jeg boede midt imellem limfjorden og vesterhavet og tæt på masse af skov. Så strand, vand og natur generelt er et must for mig.

Min store passion er at skrive. Lige så længe jeg kan huske, har jeg skrevet alt fra små historier til digte, bogprojekter mm.

BLOGGEN

Ideen til denne blog kom, fordi jeg havde skrevet flere indlæg og ønskede at have et sted, hvor jeg kunne dele mine skriblerier med alle, der var interesserede i at læse med.

Jeg har siden 2012 været på den vildeste personlige rejse. Rejsen to for alvor fart tilbage i sommeren 2016, hvor jeg efter ca. 10 år i Nordea som bankrådgiverknækkede massivt med stress. Her på siden vil der derfor blive blogget om min egen rejse, mine ture rundt i verdenen og mine interesser

I vil derfor kunne læse med om alt indenfor sundhed, kroppen, stress, cacao ceremonier, kreativitet i alle afskygninger, personlig udvikling, mine hverdagstanker, rejseguide og meget andet.

MIT ØNSKE MED BLOGGEN

At inspirere til en mere nydelsesfuld hverdag, hvor gode vaner til at undgå stress, kreativitet, sund mad, som nærer kroppen mm. er i fokus. Jeg ønsker samtidig at inspirere så mange som overhovedet muligt til at gå deres egen vej og leve i tråd med dem selv.

Dog har jeg altid haft en stor passion for at bage. Så der vil i ny og næ komme mindre sunde opskrifter på mit yndlings bagværk, som jeg enten har fået overgivet eller som jeg selv har kreeret. Jeg glæder mig til at dele dette med jer.

Mine indlæg bliver delt både på min FACEBOOK side og på min INSTAGRAM. Du er derfor meget velkomne til at like og følge mig begge steder, så du for nys om, hvornår det næste indlæg er ude. Ud over at poste mine indlæg, lægger jeg også løbende hverdagsglimt og korte skriblerier ud på min INSTAGRAM, hvis du har lyst til at se med.

NYESTE BILLEDER PÅ INSTAGRAM

HAR DU LÆST DISSE?

I MIT RETTE ELEMENT
Kender I det, at man starter med at få en ide til noget. Men når man så arbejder sig igennem, ender ideen med at udfolde sig til noget helt andet? Da jeg…
Facebook
Facebook
Pinterest
Pinterest
Instagram
Spotify

Velkommen til min side ↠

Jeg er en 31-årig livsnyder, kæreste til Martin, tosset med kundalini yoga, cacao og det lidt alternative, for nylig etableret som Expat "wife" i Surabaya i Indonesien.

Jeg ELSKER at rejse jorden rundt med min backpack på ryggen og intet andet planlagt end en flybillet, hygge med små kreative projekter, lege i køkkenet mm. Når ja, så har jeg en svaghed for Center og Cheesecake ❤

Tak fordi du følger med!

FØLG MIG PÅ INSTAGRAM
Mest delte indlæg
Translate