30 SNART 13 – HVERT FALD I FØLGE MIN HUD

Da jeg tilbage i januar 2014 besluttede at stoppe med p-piller, vidste jeg, at det højest sandsynligt ville påvirke min hormonbalance. (Det siger måske lidt sig selv, når man stopper med at tilføre kroppen ekstra hormoner.) Jeg havde fået at vide af mine læge, at det også ville påvirke min cyklus og måske også min vægt.

Hvad jeg ikke havde regnet med var, at jeg ville blive skudt tilbage til mine spæde teenageår og ligne det (i mine øjne) værste bumsefjæs. (Når man kun er vandt til at have en enkelt bums eller to, er udbruddet set på ovenstående billede virkelig slemt for mig.)

Jeg har egentlig altid været god til at pleje mig hud, og min hud har altid været vigtig for mig. Faktisk vil jeg til hver en tid hellere veje et kg eller to for meget end at have uren hud. (Ved ikke om det bare er mig?)

Så her var jeg så, som 27 årig og med flere bumser end da jeg var 13 år.

I løbet af de næste 3 år var der ikke det, jeg ikke prøvede. Alt fra størstedelen af alle hudplejeserier på markedet, pille- og cremekur fra lægen, urtete, superfoods mm. som alle lovede smuk hud. Det virkede bare ikke på mig.

Det var ved et tilfælde, at jeg en dag på Instagram faldt over et opslag fra Danish Skin Care. Mads, stifteren af DSC, fortalte om ”kuren mod bumser” og hans egen vej til pæn hud. På det tidspunkt var jeg nærmest villig til at gøre alt. (Og jeg mener virkelig ALT. Hvis nogen havde sagt, at det ville hjælpe at komme noget virkelig klamt i hovedet, så ville jeg have gjort det.) Jeg var dog stadig lidt skeptisk, da alle andre gode mærker ikke havde virket.

Efter lidt betænkningstid købte jeg alligevel hans produktserie. Og NØJ hvor er jeg glad for det i dag. Min hud er tilbage normal status igen. Og bumser er nu kun noget jeg har en gang imellem. Typisk ifm. min mens, hvis jeg har indtaget for meget alkohol, spist for meget slik, indtaget for mange mælkeprodukter eller stresser for meget.

Serien består af en ansigt rens, Perfect Skin Power Treat, dagcreme, natcreme og en læbepomade.

Ansigt rensen er genial. Jeg føler altid, at min hud er helt ren derefter. Den fjerner al make up, selv min mascara.

Perfect Skin Power Treat hjælper med at eksfoliere min hud og holde bumserne væk.

Dagcremen er lækker og har samtidig solfaktor i sig, så den beskytter mig igennem dagen. Den fedter ikke og er genial under min make up.

Natcremen gennemfugter og reparerer min hud imens jeg sover. (What’s not to like 😉 )

Selvom “turen tilbage til teenage-stadiet” ikke var det fedeste. Så er der aldrig noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget. Jeg er blevet meget klogere på min hud, og hvad der påvirker den. Jeg har lært, at for mig er det ikke nok kun at kigge på, hvilket produkter jeg bruger, men at se hele vejen rundt. Altså både på, hvad jeg spiser, motion, stress mm. Men det er vist et blogindlæg i sig selv.

Hvis din hud, ligesom min, har taget ”a trip down memory lane” og gået i teenager-mode, kan jeg på det varmeste anbefale Danish Skin Care produkter.

Hej du….. Hvis du har lyst til at se flere hverdagsbilleder og følge mig, så kig med på min INSTAGRAM, hvor jeg løbende deler glimt af min hverdag som Expat i Indonesien samt mine små projekter og rejser rundt i verdenen.

2 Comments
 1. Hej Lise
  Jeg var i præcis samme situation da jeg var 25-27. Det var voldsomt! Folk jeg ikke havde set i en periode tabte underkæben, når de så mig og sagde: hvad er der dog sket med dig! Jeg kom i UVB lys terapi hos en hudlæge 2-3 gange om ugen i et halvt år, og det fik til sidst situationen under kontrol. Det er første gang jeg hører om andre med den oplevelse. Godt du fik løst Det!

  1. Hej Trine 🙂
   Jeg er også meget glad for, at det er gået væk.
   Kan varmt anbefale Danish Skin Care, hvis det sker for dig igen. Det er uden alt mulig skidt i og så virker det rent faktisk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Translate