RESET-BUTTON?

Hvor er ens reset button henne, når man skal bruge den?

I kender sikkert alle sammen det, at man i løbet af årene har tilegnet sig en del viden. (Det gør vi alle vist 😉 ) Det kan være indenfor alt muligt. Men nu står man så pludselig og ved ikke, hvor man skal starte, og hvad man skal gribe fat i. Man har brug for at opgradere sin viden eller måske lære noget af det man allerede kan på ny i en anden udgave.

Jeg forestiller mig, at det er lidt ligesom, hvis jeg skifte job fra en virksomhed til en anden men i samme jobfunktion. Selvfølgelig er der meget, jeg kan tage med fra det gamle. Jeg besidder en baggrundsviden og en helt anden forståelse af jobbet, end hvis jeg var ny. Men samtidig har jeg også alt viden om fx hvordan systemerne fungerede på den gamle arbejdsplads, hvordan jeg gjorde ting mm., som jeg nu skal have ”om-programmeret.”

Tanker som ”hvor er den reset-button” eller ”hvis jeg da bare kunne glemme noget af det gamle og starte på ny” ville helt sikkert poppe op. (Gid det var så let).

Pt. står jeg selv lidt i sådan en situation. Igennem årene (især de seneste) har jeg arbejdet rigtig meget med selvudvikling. Det har været super spændende og en rejse, der aldrig slutter. Men jeg er kommet til et punkt, hvor jeg ikke ved, hvordan jeg skal komme videre (Læs: ikke at der ikke er nok at gripe fat på 😉 ).

Jeg ved godt, hvilke områder, jeg gerne vil udvikle. Udfordringen er nok mere, at jeg har svært ved at finde en fællesnævner for dem, at jeg gerne vil ”fikse” dem alle sammen samtidig, og at jeg ikke ved, hvilke hjælpere, der skal hives på banen (da jeg har mødt så mange dygtige personer igennem tiden).

Så lige nu kunne jeg rigtig godt bruge en reset button, så jeg skulle starte fra begyndelsen. (Hvis man da kan sige, at der er en begyndelse.)

Måske er det i virkeligheden mere ligesom en tv-serie, jeg begyndte på for længe siden. Alle sæsonerne var dog ikke udkommet endnu, så jeg gik i stå med den. Nu vil jeg så gerne i gang igen, men ved ikke, hvor jeg er kommet til. Jeg gider ikke rigtig se nogle af de afsnit, jeg allerede har set. Men jeg har heller ikke lyst til at gå glip af noget. Så i stedet for at prøve, ender jeg med slet ikke at gøre noget.

Det beskriver nok meget godt min situation.

Jeg vil elske at høre fra dig. Hvordan kommer du videre, når alle døre er åbne for dig, men du ikke ved, hvilke en du skal åbne?

Hej du….. Hvis du har lyst til at se flere hverdagsbilleder og følge mig, så kig med på min INSTAGRAM, hvor jeg løbende deler glimt af min hverdag som Expat i Indonesien samt mine små projekter og rejser rundt i verdenen.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Translate