EN HUSMOR GÅR ALDRIG NED PÅ UDSTYR

Bageudstyr

Jeg er generelt ikke tilhænger af alt for meget plastik udstyr i mit køkken. Men jeg er stor tilhænger af at hoppe over, hvor gærdet er lavest – især når det kommer til oprydning. Jeg elsker at bage, lave mad og generelt eksperimentere i køkkenet, men jeg HADER at rydde op efter mig selv. Hvilket ikke altid er en god kombi.

Da jeg var barn, var Tupperware meget populært. Jeg kan huske, at min mor en gang imellem fik nye ting derfra. Tupperware har egentlig aldrig sagt mig særlig meget. Men der er dog et par enkelte ting, som jeg ikke vil undvære i mit køkken.

Når det kommer til bagning, så er disse mine favorit redskaber og de ting, jeg har brugt allermest igennem tiden:

 

DEJUNDERLAG

Det er simpelthen så genialt. Du tager et vådt viskestykke og placerer under underlaget. Derefter plejer jeg at sætte nogle tunge ting i hjørnerne, så den ikke flytter sig. Og så er det ellers bare om at rulle dejen ud mm.

Det ALLERBEDSTE, og grunden til at jeg elsker den så meget, er: Når jeg er færdig, skal jeg blot tage en våd klud og tørre den af, så er den ren og klar til brug igen.

Før jeg fik denne, lavede jeg altid boller, kanelsnegle mm. på min bordplade. Men det tog en krig bagefter at gøre den ren igen. Det er heldigvis slut. (Jeg ved godt, at det ikke er verdens største problem, men det gør, at jeg synes, at det er 10 gange lettere at bage.)

 

RØREGAFFEL FRA IKEA

Når det kommer til at slå en dej op, har jeg altid bedst kunne lide at gøre det via håndkraft. Jeg synes, at jeg på den måde får det bedste resultat og samtidig har mere føling med dejens konsistens. Jeg har testet alverdens redskaber hertil, men den bedste er og bliver den billige røregaffel fra Ikea. Så den er et absolut must i mit køkken.

 

KAGERULLEN

Sammen med underlaget fra Tupperware kan man købe en kagerulle. Den er af samme princip. I enden af kagerullen kan man skrue et lille låg af og fylde den med varmt vand. Når du bruger den, sætter dejen sig ikke fast, som dejen plejede at gøre på min kagerulle af træ. Og ligesom underlaget kræver det også kun en våd klud, og så er den ren og klar til brug igen.

 

BAGEPENSEL

Den er utrolig nem at bruge og dejen sidder ikke fast, når jeg smøre mine boller.

 

Hvilke køkkenredskaber der er jeres favoritter, som I ikke kan undvære, når I tryller i køkkenet?

Hej du….. Hvis du har lyst til at se flere hverdagsbilleder og følge mig, så kig med på min INSTAGRAM, hvor jeg løbende deler glimt af min hverdag som Expat i Indonesien samt mine små projekter og rejser rundt i verdenen.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Translate